schuren renoveren

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Parket laten schuren Heiloo

Wilt u uw parket laten schuren? TB Parket tovert in heel regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen parketvloeren weer als nieuw! Wij komen vrijblijvend langs compleet met stalen van afwerkingen met lak, hardwax olie en kleuren olie. Wat past bij u? Wij voorzien u graag van deskundig advies, zodat u de beste keuze maakt. U ontvangt na afloop binnen 24 uur een offerte. Gaat u akkoord? Dan maken wij een overeenkomst op en plannen een afspraak in. Het proces bestaat uit schuren, polijsten en behandelen. Met korrel 40, 80 en 120 schuren wij driemaal het parket voor het beste resultaat. Daarna gaan we polijsten om de vloer mooi egaal te krijgen. Tot slot werken we de vloer af met de afwerking van uw keuze.

Parket schuren en renoveren

Parket onderhoud en renovatie

Na afloop van de werkzaamheden ontvangt u van ons een onderhoudsprogramma. Na het schuren ziet uw parket er weliswaar uit als nieuw, door het juiste onderhoud blijft deze ook nog jarenlang zo mooi. Parket onderhoud kunt u uiteraard ook uitbesteden aan ons, periodiek of incidenteel. Het vergt immers behoorlijk wat tijd en u moet het op de juiste manier doen. Jaarlijks onderhoud, achterstallig onderhoud, onderhoud na een verbouwing of verhuizing, het kan allemaal. Heeft uw parketvloer onverhoopt schade geleden, bijvoorbeeld waterschade, dan komen wij ook voor renovatie van uw parket. Valt uw parket niet meer te repareren? Dan is plaatselijke vervanging ook mogelijk. Verder verlengen wij ook parket, bijvoorbeeld bij een aanbouw. U ziet, er is altijd iets mogelijk!

Parket schuren en renoveren
Parketvloeren schuren en renoveren

Bel ons: 072-210-0109

Wilt u uw parket laten schuren of renoveren?

Wij helpen u graag naar uw ideale parketvloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.