Parketvloeren Egmond

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Parket laten leggen Egmond

Parket laten leggen door een ervaren vloerenlegger in Egmond? Bij TB Parket bent u aan het juiste adres. Wij helpen u graag door het woud van parketvloeren heen. Aanbod genoeg, maar wat past bij u? Uw smaak, uw budget, uw gebruiksintensiteit en uw huidige stijl spelen een belangrijke rol bij de juiste keuze. Wij leggen alle parketvloeren, van modern tot klassiek en in diverse patronen, breedtes en afwerkingen, denk aan het visgraatpatroon, het blokpatroon of de Hongaarse punt. Vooral lamelparket, multiplank parket, duoplank parket en klassiek parket leggen wij veel. Bij ons krijgt u puur maatwerk, zodat u precies de vloer krijgt die u wilt. Kortom, voor parket laten leggen in Egmond zijn wij hét adres!

parketvloeren Egmond
parketvloeren Egmond

PVC vloeren Egmond

Woont u in regio Egmond en wilt u een parketvloer laten leggen? Een goed idee! Deze klassieker onder vloeren blijft een topper. TB Parket hielp al veel particulieren in omgeving Egmond aan de ideale parketvloer. Dat is natuurlijk persoonlijk, daarom verkopen wij puur maatwerk. Samen met u stellen wij uw vloer tot in detail samen. Er bestaan vele soorten parketvloeren, van modern tot klassiek in diverse patronen en met verschillende afwerkingen. Alle keuzes in het proces maken uiteindelijk uw persoonlijke parketvloer. Vindt u het bekende visgraatpatroon mooi? Of kiest u liever het blokpatroon of de Hongaarse punt? Komen wij bij u thuis in regio Egmond, dan zien wij al snel welke parketvloer bij u past.

Laminaatvloer kopen Egmond

Een laminaatvloer kopen in Egmond, ook dat doet u bij ons. Wij verkopen alleen goede kwaliteit laminaatvloeren met een grote slijtvastheid. Het grote voordeel is natuurlijk dat u een stuk minder betaalt dan voor een houten vloer, terwijl de houtlook nagenoeg wordt nagebootst. Ook vergt een laminaatvloer minder onderhoud, stofzuigen en af en toe een sopje erover volstaat. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw laminaatvloer leggen. Wij verkopen voorname merken zoals Quick-Step en Beautifloor. Kortom, een laminaatvloer kopen in Egmond doet u bij ons!

parketvloeren Egmond

Wilt u parket laten leggen door TB Parket in Egmond?

Wij helpen u graag naar uw ideale parketvloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.