Parketvloeren Egmond

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Topkwaliteit parketvloeren

Voor topkwaliteit parketvloeren komt TB Parket in heel regio Egmond. Wij richten ons vooral op particulieren, voor wie wij puur maatparket leggen. Alles bepaalt u zelf, van de breedte en lengte tot de houtsoort tot de afwerking. U bent altijd welkom in onze showroom, maar wij komen ook naar u toe in regio Egmond. U bepaalt zelf volledig hoe uw parket eruit komt te zien. Deze investering moet het immers waard zijn, iedere keer weer als u eroverheen loopt. Om deze duurzaamheid te waarborgen dragen wij ook zorg voor het onderhoud. Is uw parket echt aan vernieuwing toe? Ook dan schakelt u ons in voor het schuren of renoveren van uw parket. TB Parket levert topkwaliteit vloeren voor regio Egmond en daarbuiten!

parketvloeren Egmond
parketvloeren Egmond

Parketvloer laten leggen Egmond

Woont u in regio Egmond en wilt u een parketvloer laten leggen? Een goed idee! Deze klassieker onder vloeren blijft een topper. TB Parket hielp al veel particulieren in omgeving Egmond aan de ideale parketvloer. Dat is natuurlijk persoonlijk, daarom verkopen wij puur maatwerk. Samen met u stellen wij uw vloer tot in detail samen. Er bestaan vele soorten parketvloeren, van modern tot klassiek in diverse patronen en met verschillende afwerkingen. Alle keuzes in het proces maken uiteindelijk uw persoonlijke parketvloer. Vindt u het bekende visgraatpatroon mooi? Of kiest u liever het blokpatroon of de Hongaarse punt? Komen wij bij u thuis in regio Egmond, dan zien wij al snel welke parketvloer bij u past.

Parket laten schuren Egmond

Wilt u uw parket laten schuren? TB Parket transformeerde in regio Egmond al vele parketvloeren weer om als nieuw. Met een nieuwe afwerking, zoals lak, hardwax olie en kleuren olie, lijkt het alsof uw parketvloer weer helemaal als nieuw is. Wij adviseren u graag, zodat u de keuze kunt maken die bij u past. Het schuurproces bestaat uit schuren, polijsten en behandelen. Na het schuren polijsten wij de vloer om deze mooi egaal te krijgen. Uiteindelijk werken we dan de vloer af met de afwerking van uw keuze. Na afronding van onze werkzaamheden ontvangt u van ons een onderhoudsprogramma op maat. Zo blijft uw vloer zo lang mogelijk mooi. Wilt u uw parket laten schuren? TB Parket komt voor uw parketvloer in heel regio Egmond!

parketvloeren Egmond

Wilt u parket laten leggen door TB Parket in Egmond?

Wij helpen u graag naar uw ideale parketvloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.