Parketvloeren Castricum

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Topkwaliteit parketvloeren

Parket laten leggen? In Castricum en omstreken komt TB Parket bij iedere particulier die een perfecte parketvloer wil. Wij leveren enkel maatwerk, wat betekent dat u zelf bepaalt tot in detail hoe uw parketvloer eruit komt te zien. Welke kleur, geschaafd of geborsteld, mat of glans. Parket is een investering voor langere tijd en voor veel mensen een kostbare, maar u krijgt er een prachtige vloer voor terug. Belangrijk is dan wel dat uw parket volledig aan uw wensen voldoet. Daarom gaan wij er met u goed voor zitten, nemen al uw wensen door en houden rekening met uw budget. Wij willen dat u elke dag weer volop geniet van uw parketvloer. Zoekt u dus een goede parketlegger in regio Castricum? Dan gaat u naar TB Parket!

parketvloeren castricum

Parketvloer laten leggen Castricum

Wilt u een parketvloer laten leggen in Castricum of omgeving? Een goed idee! Parket is nog altijd dé klassieker onder de vloeren en daarmee onevenaarbaar. TB Parket zorgde al in veel particuliere huishoudens voor een hoogkwalitatieve parketvloer. Om u door het woud van parketvloeren te leiden bent u van harte welkom in onze showroom. Er bestaan immers vele soorten parketvloeren met diverse breedtes planken, patronen en afwerkingen. Lamelparket, multiplank parket en duoplank parket doen het goed, maar ook klassiek parket is nog altijd in trek, denk aan het bekende visgraatpatroon. Wij komen desgewenst ook vrijblijvend aan huis in regio Castricum, voordat u uw parketvloer laat leggen.

parketvloeren castricum

Parket laten schuren Castricum

Parket laten schuren? TB Parket komt in heel regio Castricum om parketvloeren weer nieuw leven in te blazen. U bent welkom in onze showroom, maar wij komen ook vrijblijvend naar u toe, ofwel: wij brengen de showroom bij u thuis! Compleet met stalen van parket met verschillende afwerkingen komen wij langs. Het voordeel is dat wij meteen een kijkje kunnen nemen in uw leefomgeving, zo zien we goed wat bij u past. Na ons bezoek ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Bij akkoord maken wij een afspraak voor het schuurwerk. Na het schuurwerk overhandigen wij u een onderhoudsprogramma om de vloer ook zo mooi te houden. Onderhoud nadat u uw parket heeft laten schuren kunt u natuurlijk ook uitbesteden aan TB Parket in Castricum.

parketvloeren castricum

Wilt u parket laten leggen door TB Parket in Castricum?

Wij helpen u graag naar uw ideale parketvloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.