Parketvloeren Castricum

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Parket laten leggen Castricum

Parket laten leggen in Castricum of omgeving? TB Parket staat voor u klaar! U heeft besloten dat u een parketvloer wilt, maar wat past bij u? Er bestaan tal van soorten parketvloeren. Wij brengen graag samen met u uw wensen in kaart. Een parketvloer is natuurlijk een aankoop die u niet elke dag doet. Daarom helpen wij u om de juiste keuze te maken, zodat u een duurzame investering doet. Modern of klassiek, in een lichte of donkere kleur, strak gelegd of in een sierlijk patroon, u mag het zeggen. Wij leveren altijd puur maatwerk, zodat u echt de vloer krijgt die bij u past. Een vrijblijvend adviesgesprek over parket leggen in Castricum is altijd mogelijk.

parketvloeren castricum

PVC vloeren Castricum

Ook goede PVC vloeren in Castricum vindt u bij ons. Wij zijn absoluut fan van deze krachtige kunststofvloeren. PVC is een zeer sterke kunststof met een goed geluids- en warmte isolerend vermogen en een minimum aan onderhoud. Tevens is PVC een uitstekend alternatief voor harde vloeren, zoals hout en laminaat. Het past in elke ruimte in huis en u heeft keuze uit talloze kleuren en dessins, vooral de houtlook en tegellook zijn populair. Wij verkopen en leggen hoogwaardige PVC vloeren tegen een scherpe prijs. Graag helpen wij u naar de juiste keuze toe. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek over PVC vloeren in Castricum.

parketvloeren castricum

Laminaatvloer kopen Castricum

Wilt u een laminaatvloer kopen in Castricum? Wij verkopen uitstekende kwaliteit laminaatvloeren met een grote slijtvastheid. Het grote voordeel is natuurlijk dat u een stuk minder betaalt dan voor een houten vloer, terwijl de houtlook nagenoeg wordt nagebootst. Ook vergt een laminaatvloer weinig onderhoud; stofzuigen en af en toe een sopje erover volstaat. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw laminaatvloer leggen. Wij verkopen voornamelijk topmerken zoals Quick-Step en Beautifloor. Kortom, een laminaatvloer kopen in Castricum doet u bij ons!

parketvloeren castricum

Wilt u parket laten leggen door TB Parket in Castricum?

Wij helpen u graag naar uw ideale parketvloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.