Parketvloeren

 

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Parketvloer laten leggen Heiloo

U wilt parket laten leggen? Spannend en vooral erg leuk! TB Parket hielp al veel particulieren in omgeving Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen aan de ideale parketvloer. Wij verkopen puur maatwerk: samen met u stellen wij uw vloer tot in detail samen. Er bestaan legio soorten parketvloeren, van modern tot klassiek, patronen en diverse breedtes planken en afwerkingen. Wij leggen veel lamelparket, multiplank parket en duoplank parket, maar ook klassiek parket in diverse patronen, zoals het visgraatpatroon, het blokpatroon of de Hongaarse punt. Met een grondige inventarisatie zien wij al snel wat bij u past. Voordat u het weet loopt u glunderend over uw nieuwe parketvloer!

Parketvloer Laten Leggen

Houten vloer op maat samenstellen

Wij stellen stap voor stap uw houten vloer samen. Dit proces bestaat uit drie fasen:

 

Het bepalen van de dikte, toplaag en breedte van de plank. De breedte is doorgaans 18, 22, 24 of 26 centimeter.

 

Hoe druk wilt u de vloer hebben? Prime: geen noesten, Rustiek A: vrij weinig noesten of AB: veel noesten.

 

Voor de beschermlaag heeft u keuze uit hardwax olie, lak of geolied en afgelakt voor een minimum aan onderhoud.

Daarbij kunnen wij ook bijzondere bewerkingen in uw vloer verwerken, zoals borstelen, schaven, verouderen en logen. Na samenstelling van uw houten vloer kunnen wij overgaan tot plaatsing. Alles handig onder één dak dus!

Parketvloer Laten Leggen

Afwerking houten vloer

De keuze voor een gelakte vloer, of een met olie of hardwaxolie afgewerkte vloer is een belangrijke. Om na te gaan welke afwerking het beste bij u past zetten wij de eigenschappen voor u op een rijtje:

  • Lak Sterker en slijtvaster dan hardwaxolie en minder onderhoud. Het sluit de vloer bijna volledig af voor vocht en is zeer goed bestand tegen vloeistoffen en licht huishoudelijk chemische stoffen. De lak van tegenwoordig verkleurt minder en biedt veel meer mogelijkheden. Wij gebruiken veelal Skylt lak, Rigostep en Monocoat.
  • Olie of hardwaxolie Verreweg de meest gekozen afwerking. Door de zeer matte en natuurlijke uitstraling én de mogelijkheid om met veel kleuren te werken blijft dit product onverminderd populair.

Door jaarlijks onderhoud blijft uw vloer in topconditie en behoudt haar prachtige uitstraling. Bij beschadigingen en vlekken is herstel vrijwel altijd mogelijk.

Wij hebben een samenwerking met

Bel ons: 072-210-0109

Wilt u parket laten leggen door TB Parket in Heiloo?

Wij helpen u graag naar uw ideale parketvloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.