Over ons

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Wie is TB Parket in Heiloo?

De drijvende kracht achter TB Parket in Heiloo zijn Tom de Ruijter en Bas Bonte, gespecialiseerd in parketvloeren leggen en onderhouden. Ook laminaat en PVC vloeren behoren tot het aanbod. TB Parket beschikt over een showroom in Heiloo waar u van harte welkom bent om uw toekomstige vloer uit te kiezen. Tom de Ruijter hield zich al bezig met houten vloeren vanaf zijn zestiende, hij groeide op met een vader in parketvloeren en startte in 2007 TB Parket op. Ook rondde hij de opleiding tot parketteur af aan het Gildevaartcollege. Bas Bonte is reeds sinds 1995 werkzaam in de parketwereld en runde zijn eigen vloerenleggersbedrijf.

TB Parket

“U de ideale parketvloer op maat leveren, daar doen wij het voor, elke dag weer.”

TB Parket

Parketvloeren voor particulieren

De heren werkten al vaker samen en hielpen elkaar waar nodig. Dat ging zo goed dat ze in 2015 zelf vloeren gingen verkopen. Zo ontstond TB Parket vof met een kleine showroom in Heemskerk en een mobiele showroom aan huis. Al snel werden zij benaderd door een projectontwikkelaar, die samen met hen en architecten twee jaar lang grachtenpanden voorzag van visgraatparket en houten vloeren. Het opstapje naar het hogere segment. Uiteindelijk verlegden zij hun focus volledig naar de particuliere sector, die zij tot op heden bedienen, samen met de beste leveranciers.

Bel ons: 072-210-0109

Wilt u graag meer informatie over wat TB Parket voor u kan betekenen?

Neemt u gerust contact op. Wij vertellen u graag alles over onze parketvloeren, onderhoud, laminaatvloeren en PVC vloeren. Ons werkgebied bestaat uit onder meer regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.