Laminaatvloeren & PVC

Enkel topmerken

Parket, PVC en laminaat

Altijd één aanspreekpunt

Verkopen, leggen en onderhouden

Showroom

Kies uw toekomstige vloer

Goede kwaliteit laminaatvloer

Zoekt u een mooi alternatief voor parket? Dan bieden onze laminaatvloeren uitkomst. TB Parket in Heiloo verkoopt alleen goede kwaliteit laminaatvloeren met een grote slijtvastheid. Het grote voordeel is natuurlijk dat u een stuk minder betaalt dan voor een houten vloer, terwijl de houtlook nagenoeg wordt nagebootst. Ook vergt een laminaatvloer minder onderhoud, stofzuigen en af en toe een sopje erover volstaat. Vanzelfsprekend kunnen wij ook uw laminaatvloer leggen. Vaak leggen wij op benedenverdiepingen een houten vloer en op hoger gelegen verdiepingen laminaat. Merken die wij veel verkopen zijn onder meer Quick-Step en Beautifloor.

laminaatvloeren

PVC vloer laten leggen met egaliseren

Wij verkopen en leggen ook PVC vloeren. Deze ijzersterke kunststof vloer is nagenoeg onderhouds- en geluidsarm en heeft een uitstekend isolerend vermogen. Een PVC vloer past in vrijwel alle ruimtes in huis, van woonkamers tot keukens tot slaapkamers. U heeft keuze uit verschillende soorten PVC vloeren, afhankelijk van uw persoonlijke wensen: klik PVC vloeren, zelfklevende PVC vloeren en verlijmde PVC vloeren. Ook wat betreft de kleuren en dessins is er een enorm aanbod beschikbaar, de tegellook en houtlook zijn populair! PVC vloeren hebben nagenoeg geen nadelen. Wel raden wij aan om poten van meubels te voorzien van beschermvilt.

laminaatvloeren

Wij hebben een samenwerking met

Laminaatvloeren

Bel ons: 072-210-0109

Wilt u laminaat of PVC laten leggen door TB Parket in Heiloo?

Wij helpen u graag naar uw ideale laminaatvloer of PVC vloer! Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wij komen onder meer in regio Heiloo, Castricum, Egmond en Bergen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.